snart jullov !

hejsan hejsan.

idag gjorde jag verkligen ett rätt beslut att gå hem från skolan. jag kommer fan va helt jävla galen i huvudet när jag går ut trean! helt sjukt. men jag vill inte ens prata om det för det är bortkastad tid.


annars då? ja det händer väl inte jättemycket, igår satt jag säkert i tre timmar & övade lucia låtar, känns kul att jag fortfarande inte kan dom (y) skitbra. sen gjorde jag även svenska & nk & engelska & gitarr, plus att jag & karro var ute & gick nästan 4 km (!) så jävla ambitiös man har blivit, eller var det bara en gång kanske. imorgon är det den 2 december & då fyller någon 17 har jag för mig? PLUS att josefin & simon har 2 månader tillsammans, helt underbart ju! ♥  jodå såatte, hihi. på lördag är det fest för mig minsann, alla kära gamla vänner som man umgås med allt för sällan, det ska bli riktigt trevligt hoppas vi på! nästa vecka slutar vi! :o sjukt nice! det känns som att det är de jag längtar efter, & sen den 12 är det lussevaka mohaha, det kommer bli galet! :) nej nu ska jag gå & se om jag kan göra något vettigt, annars fastnar man väl framför tv:n, ovanligt jagmenar.
juste en sak till, jag & pappa har slått vad att om jag inte rör mina pengar fram till den 17 (förutom pengar till dricka till den 12) när jag ska till ullared med Karro & Simon, så får jag 500 :- !!!!!! MÅSTE KLARA DET !

« jos ♥

RSS 2.0