Es2b ??

Nej nej nej , icke. Esmu2 ska det va.

Idag började jag 2:an. Kan inte fatta att tiden gått så himla fort. Den har dock en tendens att göra det när man har roligt. Och detta är ett levande bevis på det! Älskar det, klassen, skolan, lektionerna, allt !
idag så fick vi även reda på ensamblerna och det blir jag & julia w & julia s i en tsm med massa andra som spelar instrument. fattar ni hur kul detta kommer blir ? jag är överlycklig :D
ingen mjukstart idag inte, slutade kvart i fyra med kör, det va faktiskt rätt kul. Måste bara få tag på ett vettigt schema med så man vet när man börjar osv. Kan va bra va ? :)
Resten av dagen ska jag nog typ. städa lite, duscha, välja kläder till skit fotograferingen imorgon ( vilket jag so not vill gå på !!! ) sen sova sova sova !
Helgen blir nog inte särskilt spännande precis heller..


lycklig.


HEJ DÅ :D

thomas järvheden

hej hej

jaha igår så va det måndag, vad hände då ? ja jag & karro sjöng & skrattade hela eftermiddagen, riktigt kul. sen va det träning, dock att min skada är värre. men sånt man får ta. igår kväll kollade vi på kanal 5 & alla som inte gjorde det missade något ! säger bara en sak, Thomas Järvheden ! Sjuk människa, sjukt rolig! dessutom blir det ju itne sämre av att han är en riktig snygging + att han sjunger bra. McDreamy ? oh yes.

annars är det chill idag, vaknade dock vid åtta :o så har vatt uppe sen dess. satte på en film & mös framför den en stund tills jag tröttnade och gick ut lite, gött väder idag(Y) ikväll blir det inte någon träning för min del, inte för eves eller fannys heller, nejdå, utan vi ska hjälpa till med bilbingon, tråkigt som fan men måste göras.   Och just det, imorgon börjar skolan :)



grillning @ finjasjön

hello , lite dålig uppdatering I know.

Igår kväll va det grillning vid finjasjön som gällde, mkt trevligt som vanligt, tack vare dom bästa ! kvällen bestod mest av brännboll, mat, sång, och försökt till att hålla igång elden hela kvällen. men det skötte jag mkt bra haha. kom hem vid halv ett, så det va rätt lugnt. Idag så är det bara träning och antagligen cecka på a lagets sista minuter. Helgen kommer bli spännande, fredag seriepremiär för a laget, lördag, ängelholm+malmö, och söndag ängelholm :) 


här kommer typ nån enstaka bild från igår .











denna bilden på mig får avsluta kvällen, tack allihopa ! ni är bäst.


RSS 2.0