busy busy

hejhej. segt som fan i skolan nu, har sjukt mkt att göra också btw. har typ 4 projekt igång nu samtidgt, helt sick. jag kan säga att helgen är efterlängtad! snart är det lov igen, hoppas tiden går fort. iallafall är fett sugen på vår väder& vår kläder! :D har kollat runt lite på internet nu & detta är absolut 4 favoriter som jag vill ha i min garderob (a)

Båda linnena är från topshop, byxor från h&m och skorna h&m. nice va ? :)


åt helvete!

med precis allt! åh, jag önskar att jag va 10 år igen när man kunde välja att inte bry sig&då gjorde man inte det heller. allt känns så jävla meningslöst med mitt liv just nu, fotbollen kan dra åt helvete, vill fan inte spela längre. Så jävla tråkigt att efter säkert 2 år så favoriserar tränarna FORTFARANDE! Man kanske ska tänka på laget istället för på sig själv någon gång. Om jag inte platsar nu så kommer jag aldrig göra det, för jag har försökt så jävla gott jag kan nu och det ger absolut inget resultat för tränarna eftersom dom redan har bestämt lagen innan! Jag har ändrat min inställning och jobbat röven av mig till ingen nytta, och det värsta är att så som jag va innan med min inställning kanske är okej nu ? det verkar så eftersom dom har tagit ut lagen som dom har gjort nu till cupen. ah fuck allt! skolan är seg och jag känner verkligen att jag måste sluta att skita i dom "oviktiga" lektionerna i slutet av dan, det har blivit lite mycket sånt nudenna veckan. men dock har jag inte mått bra varken psykiskt eller fysiskt. jag vill ha sommar, då kan man skita i allt & alla som man inte tycker om. nej fyfan, nu drar jag.

igång med vardagslivet

hej bloggis .

usch idag är det redag söndag, kan knappt fatta det! men lovet har varit gött & jag har ångest inför skolan. Känns som att vi kommer få as mkt att göra nu i början bara för att komma igång -.- vet inte, hoppas jag har fel! Första träningen idag, det gick utmärkt även om man va jävligt trött efteråt. Imorgon har jag inga planer över huvud taget så ge gärna förslag.. om jag har tur orkar min älskade pojkvän med mig någon timme (a) jag längtar redan till nästa helg, men inte för att det händer ngt utan just för att det är helg. Jag har massa nyårslöften känns det som, ett är att jag ska skita i folk som jag inte tycker om, och inte umgås med dom heller för den delen. dom är inte värda min tid :) dessutom ska jag försöka göra denna terminen till något lite gladare än förra. den var som en mörk dimma som man aldrig kom ut ur. det vill jag inte gärna uppleva igen. fan vad jag vill ha vår&sommar. längtar så sjukt mycket nu. nej det va nog det jag hade på hjärtat idag. puss.



vill ha speciellt de andra paret skor från vänster & klänningarna.


wonderful

hey .

gårdagen va seg , satt mest framför datorn & störde mig med karro haha ! vid sju stack vi äntligen till lina där det var fest , riktigt kul , även om vi inte va så många så va det skitkul . det blir vad man gör det till ! idag så vaknade jag vid halv tolv , kollade på reprisen av let's dance & sen har jag fastnat vid datorn åter igen -.- ska snart ta tag i mitt liv och gå och duscha , mitt hår luktar en härlig blandning av rök och sprit (Y) vid sex så ska jag äntligen till älskling där jag faktiskt tänkte spendera natten :)        tjarå .




- det är bättre att dricka för att glömma, än att glömma dricka ! / partyeliten .




long time no see

shit vad längesen jag skrev blogg :o kommer knappt ihåg sista inlägget om jag ska vara ärlig. lite sammanfattat, julen har varit jättemysig, nyår va riktigt trevligt, lovet har varit bra hittills, och jag sitter här och saknar simon & hoppas innerligt på fest imorgon med eliten! jag vet inte vad jag ska skriva om folket i mitt liv, folk är idioter & folk är underbara! får snart börja ladda mentalt för skolan, typ 5 dagar kvar, alldeles för lite enligt mig. skulle gärna kunnat skita i resten av skoltiden. den är inte vad den en gång varit. nu börjar för övrigt mitt & min familjs nya liv, vi har försökt nu några år men nu är det verkligen förjävligt. jag skäms över mig själv, kan vara därför jag inte har några nya bilder på mig över huvudtaget?? usch ja. just idag så är jag väldigt ensam, karro är i stan, mamma pappa jobbar för fullt och jag har inget liv :)


okej jag har några nya bilder, här kommer en på mig&en på mig + syster som togs senast idag.

                


RSS 2.0