will you run with me ?

dagens låt ; stay with you +let love in - goo goo dolls


fest igår hos julia, det var trevligt. sen ringde min kära bror och eftersom jag mådde lite bättre av lit frisk luft så gick jag & eve dit en stund, det var kul. sen gick dock alex så jag fick ha följe med älskade evelina&richard. tur man har någon. idag är jag inte på jättebra humör faktiskt, musiken räddar som vanligt. blir nog en film och lite mys kväll, kanske med evelina om jag får tag på henne :) på onsdag börjar jag jobba på österås, ska stå i kiosken eftersom det kommer vara agility där från onsdag-lördag. så får se om där är något folk. Karro kommer hem på måndag som sagt, men tydligen åker hon igen på torsdag. jättetråkigt för mig, men jättekul för henne. sammanlag denna sommaren har jag aldrig varit utan henne så länge. undra hur det kommer bli när vi blir vuxna? jaja skitsamma, hon är min andra halva så är det och så kommer det alltid att vara. torsdag blir rolig iallafall, evelina ska hjälpa mig nere på österås och sedan åker vi till Helsingborg. Skoj skoj! Nu ska jag se om jag kommer ihåg hur man spelar gitarr, har nog tillochmed glömt hur man håller den, men det ska nog gå.



one step at a time

känner att jag börjar om på nytt nu igen med bloggandet. har inte riktigt haft tid med att skriva. men nu är jag tillbaka. sommaren än så länge har varit underbart rolig,  först var det spanien med bästa vänner, sen va det åhus med bästa vänner+fc stoby, sen va det fest , fest, sen gothia med pappa, och fest. kan det bli bättre?! hoppas att jag snart får träffa min klass, känns som att det var evigheter sen. saknar hela högen,  vet att detta låter lamt men jag kan knappt vänta tills vi ska börja tvåan! anyway, just nu är jag riktigt sleten faktiskt. trött som jag vet inte vad! skyller på pappa som snarkar som ett sågverk. nu kanske jag äntligen kan få sova mer än nån timme (Y)
på tal om inget så har jag bestämt mig att jag ska lära mig 2 nya låtar utantill. ska försöka iallafall -.-
den första är mitt kära band Hoffmaestro- Highwayman. Riktigt bra! Den andra är Jordin Sparks- on step at a time. så ni får väl se om jag har lyckats.




om vi ska prata lite om nutiden så har jag kommit hem från 4 dagar i Göteborg ellerrrrrr. Har bott med pappa&vi har då haft herr och fru Brink som sällskap. Jörgen är inte frisk, och då menar jag bortsett från hans riktiga sjukdom, men jag älskar er ändå. imorgon ska jag sova så länge som jag bara kan! måste ju ladda inför kvällens fest hos min älskade Julia. Evelina kommer hit tidigare och så "förbereder" vi oss lite grann här hemma, och sen pyser vi dit (Y)

& vad det gäller min älskade Karolina, jobbar hon i båstad och har gjort det nu i 2 veckor (känns som 2 månader, utan att överdriva!) men på måndag kommer hon hem. Sen ska vi jobba lite på onsdag-lördag. Nu ska jag ta tag i min utmaning och lära mig lite texter! ha en fortsatt trevlig sommar :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0