-.-

jag är ledsen & jag gråter och jag orkar inte skriva blogg egentligen. men varför ska jag det när det finns klara texter som säger allt?

Drowning in tears that wont be me
I will soon be free from the chains of all this pain inside
And though I cry it wont be long till I regain the strength to know
I can go on
I will find my way through the heart break I will not give up on love
I believe...

[Chorus]
I will learn to love again I will learn to trust
Once this heart can start to mend
I will learn to
Learn to love again

All of these tears time will dry them I will survive them
And make it through into another day all of this pain
Time will heal it there'll be a time sometime I know
I won't feel it
I will live through life without you after the hurting is gone
I believe

[Chorus]
I will learn to love again I will learn to trust
Once this heart can start to mend
I will learn to
Learn to love again

I will find someone who deserves my touch after all the hurt is through
I will be so over you I will not give up on love
I believe, yeah..


sedärja

hej bloggen.

såhär trodde jag aldrig att mitt liv skulle va. jag går omkring som en jävla zombie och  försöker vara trevligt mot mina vänner&familj, när allt jag egentligen vill är att slå sönder något. jag har aldrig i hela mitt liv känt mig på detta viset. det är helt jävla blankt inombords, jag fattar inte ens att jag kan skriva för jag trodde att jag inte hade några ord kvar efter den sista smällen. jag tänker inte skriva en massa som "skjut mig" eller "pallar inte leva" & såna sympatisökande löjliga meningar. nej ,  jag är mer värd än det. jag får se hur lång tid detta kommer ta, det är som en lång jävla prövning, som att jag inte redan har haft mina jobbiga stunder i livet? som att jag inte redan vet hur det är att må dåligt? det värsta är att jag trodde inte att mitt hjärta skulle kunna krossas 2 gånger under en månad. men grattis säger jag bara, grattis!

grattis !

hejsan.
idag fyller morfar år, det firas såklart med det vanliga, god smörgåstårta mums! Förhoppningsvis kommer Sofia snart hit och joinar mig & Karro, sen gör vi vid oss lite chillar & sen åker till morfar eftersom mamma redan är där nu & hjälper dom. sen bär det av direkt till träningen & efter det så blir det sleepover hos nilssons med Sofia & Julia. Det kommer bli trevligt (Y)

Jag har även skrivit i min profil att ni ska få reda på hur det är att vara jag, och jag kan säga att just nu är det bitterljuvt. Det känns somatt en del av mig saknas, och vid dethär läget vet nog de flesta vilken del det är. men jag försöker leva på som innan även om det är lite svårare nu. Det är som att jag är dömd till att aldrig vara riktigt lycklig. Nu är liksom allting jättebra förutom detta. Men det är väl inte bara jag som känner så antar jag. Nej nu räcker det med gnäll från min sida iallafall. Imorgon är det äntligen fredag & då blir det Kstad med Karro & sen träning och efter det är det käk & bowling på zuperbowl med Karro, Lina, Mathias, Alex & Sara :D LOVEIT!



ge mig sol!?

love is a battlefield

hej bloggen.



igår blev det film + glass + mys + snack med Karolina & Linis, trevligt som alltid. Kollade äntligen på New Moon, vet jag är lite efter som inte sett den tidigare men den va bra :)
idag fyller för övrigt jb 20 år, grattis sötnos! just nu chillar jag & lina här nere och karro nördar sig där uppe (a) vi ska snart baka för moffar fyller år imorgon så vi tänkte överraska honom med en fin bakelse ;) not. nej men något ska vi nog få ihop haha. sen fredag är det först kristianstad & sen träna & sen bowliiiiing (y)
nej nu ska jag pysa & se om vi kan hitta på något skojigt att baka haha.

pusssss


smile !

Smile tho' your heart is aching,
Smile Even though it's breaking,

When there are clouds in the sky- You'll get by,
If you Smile through your fear and sorrow,
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through- For you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness,
Altho' a tear may be ever so near,
That's the time (thats the time) you must keep on trying,
Smile- What's the use of crying,
You'll find that life is still worthwhile,
If you just smile.



love it.

anyway, tisdag idag. ingen träning, rätt skönt faktiskt. sitter och lyssnar på musik & jag älskar det. väntar på att lina ska höra av sig, kan ta en stund ;) ska antagligen ner till julia i Qpoolen & kolla lite grann, sen ska vi äntligen fixa min blogg btw! gott. Karro är i Lund med Lina H och vet inte hur det blir ikväll men jag hoppas det blir något skojsigt :) längtar till fredag också, ska bli sjukt kul :)

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss





lördag & sportlov !

hej bloggen !

jaha igår så va dset sista dagen i skolan, sjukt skönt med lov nu. igår kväll var jag & evelina och käkade på wokhouse, och det blev en massa vettigt prat & himla mycket skratt och tårar haha ! efter det gick vi hem till henne och kollade på gamla bilder & körde lite skön massage (;
idag så känns det som att inget kan stoppa mig, jag orkar liksom inte må dåligt längre, och jag förtjänar inte det. efter en lån pratstund med pappa i torsdags kväll så har jag insett olika saker, och det är fan bara jag som vinner på dehär :) jag måste passa på att säga att jag älskar er alla mina vänner, utan er så hade jag aldrig klarat av någonting och jag hoppas vi hittar på något nu på lovet :) nu ska jag gå & ta tag i mitt lilla liv. pusshej


bara för att jag gillar denna bilden skarpt kommer den här också :) hihi.




But there are dreams that cannot be
And there are storms we cannot weather.





chilli

hey.

egentligen orkar jag inte skriva så mkt. tänker bara berätta min eftermiddag/lite av kvällen. är sjukt förkyld, vet inte vad som händer. stod precis i mitt rum ensam & började gråta, har ingen aning om varför. bilder sägger väl mer än tusen ord antar jag. jag ska snart städa undan på mitt stökiga rum om jag pallar & snart blir det en varm lång dusch, ingen träning för mig ikväll inte :/ längtar även efter kaffet ikväll haha! så desperat har jag minsann blivit mina damer & herrar :) imorgon har vi btw inga lärare ? helt cp, skulle ha studiedag egentligen men nej vi ska läsa själva. men det är bara projekten & ensambeln imorgon så det ska nog gå bra. imorgon är det även den bästastes födelsedag, grattis min vän :) kärlek till dig.

annars försöker jag leva på med mitt motto : försök överleva (y)





hejsvej !


fuck this ! :D

Hallåååå :)
Idagens blev det väckning runt sex för att sjunga för Karolina som fyller 19 :) grattis igen. Idag har det gått fort i skolan, har en lektion kvar nu & sen ska jag ner till stan & sen hem och göra vid mig, sen kommer simon & hjälper mig och mamma lite hemma och sen kommer Karro & Sofia & Lina & sen när allihopa är komna är det fest som gäller! riktigt nice , ingenting ska få förstöra denna dagen. Imorgon är det först kalas för kusinen som fyller 11 & sen 18 års fest för Sofia på kvällen :) på söndag är det alla hjärtans dag & eftersom man inte har någon att dela den med längre så blir det mys med Julia & Karro :) men det gillas starkt :D nej sen är denna helgen över & sen nästa vecka fyller bästaste Simon 19 & sen är det lov v. 8 ju så livet rullar på. Vill mest ha sommar nu faktiskt. Men det är dock sol idag, tummen upp för det.
puss

hur?

hur ska jag orka?
hur ska jag kunna fortsätta?
hur ska jag kunna le?
hur ska jag kunna tro att allt ska bli bra igen?
hur kommer allt att bli?
hur ska jag kunna släppa alla känslor?
jag vet inte, och nej jag är inte okej . jag försöker men jag är inte okej!

RSS 2.0