what's going on?

hallå.

åh jag vet inte vad osm hädner här i livet ? får panik !

idag har jag & alex köpt present till papps, just nu är jag hos älskling som för övrigt står i duschen & sen ska vi köra hem till mig. blir en mysig kväll hemma idag. jag har egentligen inte så mycket att skriva, det känns som att jag ska skaffa dagbok istället och skriva av mig i den. det är alltid något som är fel liksom.. jaja Karro är i Växjsö och spela fotbollscup & kommer hem senare ikväll. gårdagen var sjukt rolig, spenderade den med Julia, vi gjorde en massa skit haha! Jag älskar dig verkligen, bästa !



you are beautiful.


« jos ♥

there's nothing else I can say

hejhejhej !

en bra dag för att vara sjuk (a) började med ljudteknikprov imorse, btw MVG nästa :D haha.
iallafall, sen stck jag hem och vilade lite, sen så skulle jag ändå äta & då följde jag med Karro & Simon till donken (a) mycket gott & trevligt. Sen stack vi hem & Karro och Simon drog på idrottslektion och jag fastnade först framför Spindelmannen 2 & sen datorn , surprise! Snart kommer väl Karro hem & sen har jag utvecklingssamtal halv fem -.- segt. Får se om jag orkar följa med på träning ikväll. Det är så sjukt sent. Iallafall, torsdag imorgon, segt. Fredag blir det att umgås med bästa Julia :D Sen lördag kanske en runda till Jacobsskolan & sen sova äver med älskling :*

saknar sommaren .. så jag bjuder på lite bilder från Åhus 09 ! :D




/ » jos ♥

ni är allt

hejsan hejsan.

Jaa har som ni märkt inte varit så aktiv här på senaste veckorna tyvärr. Har haft fullt upp med skolan & allt annat i mitt liv. Men nu när det inte är så mycket träningar och det börjar lugna sig lite i skolan så ska jag nog kunna hålla igång (: jag & mamma har precis kollat på biggest loser & jag känner (faktiskt) värsta suget av att ut & springa eller jogga eller vad som helst. Hade jag inte varit sjuk nu efter sprutan så hade jag tagit tag i mitt liv.Jag kände så denna  veckan att nu ska jag börja bli nyttig för min egen skull men jag får vänta tills jag är frisk. Men denna gången vill jag verkligen.

Anyway, skolan rullar på, även om det inte är lika kul just nu som i ettan .. men det behövs väl såna tider också för att man sen ska kunna uppskatta det som verkligen är roligt. Jag känner också att fotbollen går helt okej, och det enda jag saknar är mina vänner utanför skolan .. det känns som att vi glider ifrån varandra och jag skulle vilja lägga in ett förslag om att vi ses väldigt snart? Jag kommer skicka sms till er iallafall. Jag behöver verkligen er i mitt liv tjejer, glöm aldrig det! Jag älskar er!




Nu ska jag försöka lägga in lite låtar på min ipod som har varit död lika länge ..  som min blogg har varit. 

» jοs ♥


RSS 2.0