godmorgon!

Jag är trööööttt. Men jag kommer sova bort halva livet om jg fortsätter såhär. Men men, ja morgonen började väl sådär, vissa har lite humör här i huset.. Men jag är glad ändå, ska försöka att komma lite längre med projektarbetet så Anders blir stollt över mig när skolan börjar igen ;) hehe. Det är så svårt! Iallafall, torsdag nu redan, ärligt så gör det inte så mkt att skolan börjar för jag har inget bättre för mig ändå. Ett halvt år kvar på HTS, det är sjukt vad tiden har gått fort :o idag ska jag och mamma boka resa till Bulgarien en vecka :D hur awsome är inte det? Åker typ den 14 maj & kommer hem en vecka efter, det är riktigt gött med tanke på att det är student sen :D wiiie!! Nej nu ska jag greppa min gitarr och börja göra lite nytta!! pusss

äntligen

herregud vilken dag.. gick upp, tränade sen kom pappa hem och var på ett sådär humör.. jag&han satte igång och städade hela huset, sjukt. tog ut granen också med tanke på att den barrar så fort man kollar på den. sjukt irriterande! men men, nu sitter jag här och kollar på totally spices (döm mig inte..) haha, det är bra!
Om någon timme kommer Alex tillsammans med Fanny, Kalle och Milton och då blir det grillning (?) ja ni hörde rätt! och potatisgratäng, MUMS! :) plus att jag vill ha vår nu, jag bara ÄLSKAR den årstiden!  tackochhej :*




starten på en ny vecka

Hej hopp :)

då är det redan måndag, jag känner mig smått rastlös men det känns som att jag har tusen saker att göra!
Karro har redan pysit iväg så alltså är jag ensam hemma hela dagen.
Kollar lite på Tyra Show, rätt intressant ibland faktiskt.
Annars ska jag bara chilla och träna lite idag, dock har jag fede tränigsvärk sen igår men det får gå ändå ;)
puss


2011

Gott nytt år på er allihop :) det har sannerligen varit ett spännande år och det har hänt mycket bra och lite dåliga saker! Men det viktigtaste är att blicka framåt känner jag. Jag har faktiskt ett litet annorlunda nyårslöfte om man jämför med dem jag har haft de andra åren, och mitt löfte i år är att jag ska bli mer självständig och att jag ska skita i allt skitsnack och sånt, för det tar bara en massa energi! Jag är liksom 18 år nu & jag är bara så över sånt. Nu är det dags att växa upp och köra på! :) Jag tror att detta året kommer bli super bra, jag har faktiskt rätt mycket att se fram emot ju! Nu är det jullov och det är supermysigt att få umgås med familj & vänner, och när skolan börjar får jag träffa klassen igen och vi kommer säkert hitta på en massa skit denna sista terminen kan jag tänka mig ;)

Det blir massa nya fester, nya vänner, nya minnen, i februari är det bröllop & karros 20 års dag.
Sen är blir det en utlandsresa i maj för mig & mamma (innan studenten) och det är något jag längtar något fruktansvärt till! Sen är det såklart studenten och det är rätt sjukt att det bara är ett halvår kvar! Jag tror tiden kommer gå super snabbt så det gäller att ta vara på denna tiden som är kvar :) Om man kollar vad jag har i skolan så går projektarbetet rätt bra, tänker ta ett ryck nu i några dagar så jag in princip är klar när jag kommer tilllbaka till skolan, iallafall med det som är jobbigast :)

Om man inte kollar på långsiktigt så ser denna veckan ut att bli väldigt bra faktiskt, idag är det lite projektarbete som gäller och även Zumba med mamma, imorgon blir det nog också projektarbete plus att jag ska söka lite jobb tänkte jag. Tisdag, inget speciellt, lite träning och sånt antagligen, onsdag kommer Familjen Lindborg/Karlsson hit och ska äta middag och umgås :) torsdag är det bowling/matlagning/mys med Karro, Julia & kanske Stoffe och någon mer? :) på lördag ska jag och min familj bowla igen faktiskt fast denna gången bara familjen, det behövs!

jag har en bra känsla inför detta året helt enkelt :) puss

RSS 2.0